Nacho Loring Trío opent jazzserie Ventana Abierta

NERJA – Het Nacho Loring Trío opent op vrijdagavond 15 oktober de jaarlijkse reeks aan jazzoptredens van de Ventana Abierta Jazz Club in Nerja. De (vijf) optredens vinden allen plaats bij Hotel Plaza Cavana aan de Calle Granada 3 in Nerja en beginnen telkens om 20.00 uur.

Na het Nacho Loring Trío volgt twee weken later (vrijdagavond 29 oktober) een optreden van het Arturo Serro Trío, op vrijdagavond 12 november is het podium in Hotel Plaza Cavana voor het Cookin Organ Trío. Weer twee weken later volgt dan op vrijdagavond 26 november een optreden van het Eva Jiménez Project, de reeks wordt afgesloten door het Enrique Oliver Trío op vrijdagavond 3 december.

Entreebewijzen dienen vooraf te worden gereserveerd. Dit kan telefonisch via het nummer (+34) 690 073 871 óf via internet op http://www.ventana-abierta.es/jazz .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s