Film Parasite te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cine Club uit Nerja wordt donderdag 7 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Parasite’ van de regisseur Bong-Joon Ho vertoond.

Deze Zuid-Koreaanse productie uit 2019 is te zien in de originele (Koreaanse) uitvoering en voorzien van Engelse ondertiteling. Hoofdrollen zijn er voor Kang-Ho Song, Sun-Kyun Lee en Yoo-Jeong Cho. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt twee uur en een kwartier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s