Río Chillar weer opengesteld voor publiek

NERJA – De gemeente Nerja heeft het verbod op het recreatieve gebruik (wandelingen etc.) van de Río Chillar opgeheven. De populaire wandeling langs en door de rivier was sinds anderhalf jaar verboden in verband met de risico´s op Corona-besmettingen.

Nu het aantal besmettingen de laatste tijd drastisch is verminderd, is de wandeling weer vrijgegeven. De tocht langs en door de Río Chillar tussen Nerja en Frigiliana is sinds jaren enorm populair bij toeristen uit binnen- en buitenland.

Foto (c) Río Chillar bij Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s