Hardloopwedstrijd Carrera Urbana Feria de Nerja in binnenstad

NERJA – De lokale atletiekvereniging Nerja Atletismo houdt op zondag 3 oktober de traditionele hardloopwedstrijd Carrera Urbana Feria de Nerja (64ste editie) en de Trofeo Marcha Villa de Nerja, een snel)wandelevenement, in de binnenstad van Nerja.

Beide evenementen staan in het kader van het jaarlijkse Féria de Nerja. De Carrera Urbana start om 10.00 uur, de Trofeo Marcha Villa de Nerja begint zondag 3 oktober om 11.45 uur. De start voor beide evenementen ligt in het Enrique López Cuenca-atletiekstadion van Nerja (aan de doorgaande weg N-340, nét boven de afslag naar Playa Burriana). De organisatie is in handen van de lokale atletiekclub Nerja Atletismo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s