Duo Onda Mística in Centro Cultural

NERJA – De lokale artiest (met internationale optredens achter zijn naam) Shabu One Shant treedt zaterdagavond 2 oktober op in het Centro Cultural Villa de Nerja. Shabu One vormt daarbij een duo met pianist/zanger David Mesa, onder de naam Onda Mística.

Het concert begint rond 20.00 uur, de toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja óf via de website https://www.mientrada.net/…/onda-mistica-shabu-y-david…/. Zanger/songtekstschrijver Shabu One brengt daarbij allerlei nummers uit zijn twintigjarige carrière ten gehore. Onder meer reggae-, hiphop-, jazz- en flamencomuziek passeren daarbij de revue.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s