Bluesoptreden Richard Ray Farrell in Cento Cultural

NERJA – In het Cento Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja, treedt  vrijdagavond 1 oktober de Amerikaanse bluesmuzikant Richard Ray Farrell op. De show begint rond 20.00 uur.

Toegangskaarten kosten 12 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s aan de ingang van het Centro Cultural aan de Calle Granada 45 en via de website https://www.mientrada.net/evento/richard-ray-farrell/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s