Granada CF in slotfase onderuit tegen Real Sociedad

GRANADA – In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes ging voetbalclub Granada CF donderdagavond 23 september in de slotfase onderuit tegen Real Sociedad: 2-3. De winnende treffer kwam acht minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd op naam van Aritz Elustondo.

De thuisclub, die afgelopen weekeinde verrassend een punt overhield aan het uitduel bij titelkandidaat FC Barcelona (1-1, red.), begon voortvarend aan het treffen met Real Sociedad. Al na negen minuten zette Germán Sánchez zijn club Granada op een 1-0 voorsprong.  De bezoekers namen vervolgens het heft in handen maar moesten tot zeven minuten na rust wachten op gelijkmaker, gescoord door Elustondo.

Acht minuten later nam Sociedad de leiding door een treffer van Mikel Merino (1-2). Granada toonde veerkracht en kwam tien minuten later weer langszij toen Luis Milla een strafschop verzilverde (2-2). Real Sociedad nam dankzij de late treffer van Elustondo uiteindelijk tóch de drie punten mee naar huis.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s