Torrox houdt wederom een ‘Oktoberfest’

TORROX-COSTA – In de kustplaats Torrox, tien kilometer onder Nerja gelegen en al decennia een Duitse ‘enclave’ aan de Costa del Sol, is van donderdag 23 tot en met zondag 26 september een zogeheten ‘Oktoberfest’. Uiteraard staat, naar Duits voorbeeld, bier hierbij centraal.

Daarnaast is er ook op diverse plaatsen live muziek te beluisteren en te beleven, zijn er tal van lokale culinaire specialiteiten verkrijgbaar en uiteraard ontbreekt de ‘Bratwurst’ niet. Het Oktoberfest begint op donderdag 23 september om 18.00 uur en duurt tot en met zondag 26 september, waarbij de festiviteiten om middernacht worden beëindigd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s