Wedstrijden in doordeweekse ronde Eredivisie te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zesde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn deze week in Nerja grotendeels te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Titelverdediger Ajax neemt het dinsdagavond 21 september vanaf 18.45 uur in Sittard op tegen Fortuna, RKC speelt die avond vanaf 21.00 uur in Waalwijk tegen Willem II.

Op woensdagavond 22 september staan de duels NEC-FC Utrecht, Go Ahead Eagles-PSV (beiden aanvang 18.45 uur), FC Groningen-Sparta (begintijd 20.00 uur), PEC-Sparta en Feyenoord-Heerenveen (beiden vanaf 21.00 uur) op de rol. Een dag later sluiten FC Twente en AZ (aftrap 21.00 uur) met hun onderlinge duel deze competitieronde af.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s