Derde dag op rij zónder nieuwe Covid-gevallen in Nerja

NERJA – Voor de derde dag op rij zijn er géén nieuwe Covid-19 gevallen gemeld binnen de gemeente Nerja. Dit melden de lokale gezondheidsdiensten in een gezamenlijk persbericht op donderdagochtend 16 september.

Mede dankzij deze positieve ontwikkeling is het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners), dat begin augustus nog boven de alarmgrens van duizend stond, teruggelopen naar 66,2.

Het totaal aan ontdekte besmettingen, sinds het begin van de pandemie, staat sinds het begin van deze week voor Nerja op 1137. Hiervan zijn inmiddels 1048 mensen volledig genezen verklaard. In de momenteel geldende veiligheidsmaatregelen komt vooralsnog geen verandering.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s