Expositie ´Las Protegidas, su gente y sus tradiciones, Parte I´ in Sala Mercado

NERJA – In de Sala Mercado van Nerja is tot en met vrijdag 24 september de expositie ´Las Protegidas, su gente y sus tradiciones, Parte I´ te bewonderen. Deze ruimte is gevestigd aan de Plaza de la Ermita naast de taxistandplaats in het centrum van Nerja.

De expositie is dagelijks geopend en gratis toegankelijk. Getoond worden meer dan tweehonderd foto´s uit de geschiedenis van de wijk Las Protegidas in Nerja. De Sala Mercado is dagelijks (met uitzondering van zondag 19 september) geopend van 11.00 tot13.00 uur en 18.00 tot 21.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s