Europees clubvoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel Ajax, PSV, Feyenoord, AZ als Vitesse te volgen.

Ajax begint het nieuwe Champions League-avontuur in groep C woensdagavond 15 september in Portugal met een uitwedstrijd tegen Sporting Lissabon (aanvang 21.00 uur). De andere ploegen in deze groep zijn het Duitse Borussia Dortmund en het Turkse Besiktas.

In de Europa League treedt PSV donderdagavond 16 september om 21.00 uur op eigen veld aan tegen het Spaanse Real Sociedad. Ook het Franse Monaco en Sturm Graz uit Oostenrijk zijn in deze poule B ingedeeld.

Feyenoord speelt dinsdag 14 september (vanaf 16.30 uur) voor de nieuwe UEFA Conference League in Israel een uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa. In die Conference League wacht Vitesse donderdag 16 september om 18.45 uur een uitwedstrijd tegen het Sloveense Mura, AZ werkt diezelfde avond vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd af tegen het Deense Randers FC.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s