Nieuwe Covid-vaccinatiemogelijkheden in Nerja en Vélez-Málaga

NERJA – Na de eerdere vaccinatie-acties in juli en augustus is er deze week opnieuw een mogelijkheid tot inenting tegen Covid-19 in Nerja en Vélez-Málaga, zónder afspraak. Om deel te nemen aan deze gratis vaccinatie-mogelijkheid is inschrijving bij één van de gezondheidscentra in het district Málaga-Axarquia verplicht én moet de betreffende persoon twaalf jaar of ouder zijn.

De inentingsactie loopt op woensdag 15 september van 09.00 tot 14.30 uur bij de López Cuenca-sporthal in Nerja én van 15.30 tot 21.00 uur bij het Recinto Ferial (punto 1) van Vélez-Málaga (hier kan men eveneens op maandag 13 september terecht voor een vaccinatie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s