Málaga CF schudt Girona in slotfase van zich af

MALAGA – In het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga heeft thuisclub Málaga CF zondagavond 12 september in de Spaanse Segunda División een 2-0 overwinning behaald op tegenstander Girona. De beslissing viel diep in de blessuretijd, waarin vleugelaanvaller Paulino de la Fuente met zijn tweede treffer van de avond de winst zeker stelde.

Eerder was De la Fuente al trefzeker in de eerste helft, toen hij vier minuten voor het rustsignaal tekende voor de openingstreffer. Girona ging vervolgens verwoed op zoek naar de gelijkmaker maar kreeg in de vierde minuut van de extra tijd het deksel op de neus toen De La Fuente de einstand naar 2-0 tilde.

Mede dankzij de winst op Girona is Málaga nu opgerukt naar de zesde plaats op de ranglijst. Zondag 19 september (aanvang 16.00 uur) wacht de Andalusische club een uitwedstrijd tegen de huidige nummer twee van de competitiestand, Ponferradina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s