´We Love Nerja´-markt terug op Plaza d´España

NERJA – De ambachtsmarkt ´We Love Nerja´ keert dit weekeinde terug op het Plaza d´España van Nerja. De maandelijkse markt was vanwege de Corona-maatregelen een tijdje van de kalender verdwenen maar keert, nu de veiligheidsmaatregelen een versoepeling hebben ondergaan, dit weekeinde terug.

De markt duurt vandaag (zaterdag 11 september) tot 21.00 uur en is ook op zondag 12 september tussen 11.00 uur ´s ochtends en 21.00 uur ´s avonds te bezoeken. Op de ambachtsmarkt zijn stands te vinden voor anderen portrettekenaars, beeldhouwers, pottenbakkers en juweliers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s