Kans op regen rond Nerja na het weekeinde

NERJA – Na een warm weekeinde, met nazomertemperaturen die tegen de dertig graden Celsius aanhikken, voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor Nerja en omstreken een grote kans op regenval voor maandag 13 en dinsdag 14 september.

Die eventuele regen wordt vooral verwacht op maandagmiddag en dinsdag overdag. Koud wordt het daarbij niet, de gemiddelde dagtemperatuur blijft ook de gehele volgende week schommelen rond de dertig graden Celsius. De wind laat de komende dagen grotendeels afweten en is daarbij matig tot zwak te noemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s