Vierde speelronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de vierde speelde ronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De vierde competitieronde wordt zaterdagmiddag 11 september (16.30 uur) in Enschede geopend met de wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht. PEC ontvangt zaterdagavond om 18.45 uur in Zwolle titelverdediger Ajax, tegelijkertijd speelt in Leeuwarden SC Cambuur tegen Go Ahead Eagles.

Op dezelfde avond staat in Alkmaar het duel tussen AZ en PSV (aanvang 21.00 uur) op het programma. Op zondag 12 september staan de wedstrijden NEC-Wilem II (12.15 uur), Sparta-Fortuna Sittard (14.30 uur), FC Groningen-Heerenveen (eveneens 14.30 uur) en RKC-Vitesse (16.45 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 12 september een thuiswedstrijd tegen Girona in de Segunda División. De wedstrijd wordt vanaf 21.30 uur afgewerkt in het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF maandagavond 13 september (aanvang 22.00 uur) in actie tegen Real Betis.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s