Concert Wasabi Cru op Playa Cantarriján

CANTARRIJÁN – Op het fraaie strand van Playa Cantarriján, aan de N-340 tussen Nerja en La Herradura, kan vrijdagavond 10 september een concert van de band Wasabi Cru worden bijgewoond. Het concert begint rond de klok van 21.15 uur.

Entreebewijzen kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd via de website http://www.eventbrite.es/e/169729149455 . De toegangsprijs is 17 euro (20 euro aan de kassa´s) per persoon, voor een kaartje inclusief diner bij het op het strand gesitueerde restaurant Barraca dient 39 euro te worden neergeteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s