Almería met tien man langs Málaga CF

ALMERIA – Met tien veldspelers bleef voetbalclub UD Almería zaterdagavond in de Spaanse Segunda División het naburige Málaga CF met 2-0 de baas. De thuisclub zag direct na rust Iván Martos Campillo met een rode kaart van het veld gestuurd worden maar putte daaruit juist energie: binnen tien minuten scoorde Almería twee keer.

Málaga was gedurende de eerste helft de evenknie van Almería, hetgeen resulteerde in een 0-0 ruststand. Het numerieke overwicht in de tweede helft bleek aan de Andalusische formatie niet besteed. In het eigen Estadio de los Juegos Mediterráneos vocht de thuisclub zich naar de overwinning via treffers van Umar Sadiq (51ste minuut) en Chumi Brandariz (58ste minuut), waardoor Málaga CF het eerste verlies in het nieuwe voetbalseizoen incasseerde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s