Zwemwedstrijden bij vuurtoren van Torrox

TORROX – In de Middellandse Zee bij de vuurtoren van Torrox kan zondag 5 september worden deelgenomen aan de achtste editie van de jaarlijkse zwemwedstrijd Travesía Solidaria a Nado. De eerste start is om 11.00 uur in de ochtend bij de vuurtoren van Torrox.

De wedstrijden gaan over 1.500 voor volwassen, ook zijn er wedstrijden over 400 meter voor kinderen. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro voor volwassenen, voor kinderen tot dertien jaar is dat tien euro. De opbrengsten zijn voor een goed doel. Inschrijven kan via de website www.dorsalchip.es .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s