Voetbalinterland Noorwegen-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities (evenals interlands) live uitgezonden op grote tv-schermen. Op woensdag 1 september is onder meer de WK-kwalificatiewedstrijd Noorwegen-Nederland te zien bij El Fuego.

De aftrap voor deze interland is om 20.45 uur, de wedstrijd wordt afgewerkt in het Ullevål-stadion van Oslo. Bar El Fuego is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas. De wedstrijden zijn daar te volgen op diverse grote tv-schermen.

Op zaterdagavond 4 september is bij El Fuego ook het WK-kwalificatieduel tussen Nederland en Montenegro (aftrap 20.45 uur) te zien. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Philips-stadion van Eindhoven. Op dinsdag 7 september staat de wedstrijd tussen Nederland en Turkije (eveneens in de kwalificatie-ronde voor het WK) op de rol. Dit duel wordt van 20.45 uur afgewerkt in de Johan Cruijff-ArenA van Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s