Minder Corona-besmettingen in Nerja

NERJA – Met slechts één nieuw gedetecteerde Covid-19 besmetting gedurende het afgelopen weekeinde is het Corona-incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) in Nerja drastisch teruggelopen.

Waar dit cijfer halverwege amper twee weken gelden nog op 827,7 stond, geven de meest recente cijfers van de gezondheidsdiensten nu (maandag 30 augustus) 127,7 aan als incidentiecijfer. Tegenover het nieuw gedetecteerde geval stond de genezing van 31 Corona-gevallen in het weekeinde. In de momenteel geldende veiligheidsmaatregelen komt vooralsnog geen verandering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s