Forse nederlaag voor Granada CF

MADRID – In het Campo de Fútbol de Vallecas van Madrid heeft het Andalusische Granada CF zondagavond 29 augustus een pak slaag gekregen van thuisclub Rayo Vallecano. De Madrilenen wonnen in de derde ronde van de Spaanse Primera División met maar liefst 4-0.

Granada, dat de competitie was begonnen met twee gelijke spelen, keek zondagavond al na drie minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Alvaro García tekende voor de vroege openingstreffer. Halverwege de eerste helft benutte de Argentijn Oscar Trejo een toegekende strafschop. Toen de Fransman Randy Nteka twee minuten voor het rustsignaal de stand naar 3-0 tilde was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Granada gaf nog wel tegengas maar slaagde er niet in dit in treffers om te zetten. Dat lukte de thuisclub wel: na tien minuten spelen in de tweede helft tilde Santiago Comesaña Veiga de stand naar 4-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s