Eredivisievoetbal en GP België in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel de Formule I Grand Prix van België als de voetbalwedstrijden uit de derde speelde ronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar voetbalwedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De derde competitieronde voor de Eredivisie begint vrijdagavond 27 augustus (20.00 uur) met de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk. PSV ontvangt zaterdagavond 28 augustus (20.00 uur) in Eindhoven FC Groningen.

Op zondag 29 augustus speelt FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen Feyenoord (aanvang 12.15 uur), titelverdediger Ajax treedt om 14.30 uur in de Johan Cruijff-Arena aan voor het duel met Vitesse. Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF vrijdagavond 27 augustus (aftrap 22.00 uur) in het La Rosaleda-stadion van Málaga tegen Alcorcón in de Segunda División en werkt Granada CF op zondag 29 augustus (aanvang 19.30 uur) een uitwedstrijd af in de Primera División tegen Rayo Vallecano.

Autosportliefhebbers kunnen op zondag 29 augustus bij El Fuego kijken naar de Grand Prix van België op het fraaie circuit van Francorchamps. De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur. De race is de twaalfde wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt regerend wereldkampioen Lewis Hamilton met 195 punten, Verstappen volgt met 187 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s