Uitbreiding zwemcursussen in Nerja

NERJA – Het programma aan zwemcursussen in het overdekte zwembad van Nerja wordt met ingang van de volgende maand verder uitgebreid. Nieuw is het komend seizoen onder meer het aangepast zwemmen, gericht op kinderen met een beperking.

¨Vorig seizoen hebben we al een reeks aan nieuwe cursussen gelanceerd, die we het komende seizoen opnieuw aanbieden. Wat daarbij ontbrak is een zwemcursus voor kinderen met een beperking en die gaan we dus nu aan het programma toevoegen¨, legt verantwoordelijk wethouder Daniel Rivas uit in een persverklaring.

De groepen voor alle zwemcursussen zullen het komend seizoen in verband met de Corona-maatregelen klein blijven. Informatie over de bestaande cursussen én inschrijving is verkrijgbaar bij de receptie van het zwembad (tijdens openingsuren, van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 14.00 uur).

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s