Band Eskorzo op Plaza del Sexi van Almuñécar

ALMUNECAR – Op het Plaza del Sexi van de kustplaats Almuñécar, bij het Romeinse aquaduct aan de Avenida Almanzora, treedt zaterdagavond 28 augustus de formatie Eskorzo op. Het terrein gaat open om 20.00 uur.

De uit Granada stammende en zeven leden tellende band werd in 1995 opgericht en heeft zeven albums uitgebracht. Daarin smelten diverse stijlen muziek zoals ska- funk-, rock- en Latijnse muziek samen tot het unieke geluid van Eskorzo. Be band bestaat momenteel uit zanger Tony Moreno, drummer José Uribe, basgitarist Jose Gustavo Ppgu, gitarist Manuel Collados, Zeke Olmo (percussie), Pruden Valdivieso (trombone) en Jimi García (trompet).

Verdere informatie is te vinden op de websites www.eskorzo.com  en www.laplazadelsexi.es. De toegangsprijs bedraagt 22 euro per persoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s