Alsnog nieuwe aflevering van evenementenserie ‘Verano en Cangrejos’

NERJA – De jaarlijkse reeks aan evenementen op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja, die eind juli van de agenda werd gehaald vanwege de toenmalige explosieve stijging aan Corona-gevallen, gaat dit jaar tóch door. De serie aan optredens is een maand verplaatst en begint nu op woensdag 1 september.

‘Verano en Cangrejos’ is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, filmvertoningen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die van 1 september tot en met 15 september (oorspronkelijk gepland gedurende de gehele maand augustus) dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja. Alle evenementen zijn gratis bij te wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s