Optreden zanger Dave Parker bij O’Leary’s in Torrox

TORROX – De zanger Dave Parker treedt zaterdagmiddag 28 augustus op in de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen. Parker is dan te beluisteren bij O’Leary’s Irish Bar aan de Paseo Maritimo de Ferrara.

De show begint rond 21.30 uur en duurt tot circa 23.30 uur. Parker brengt vooral soul-, swing- en rock’n’roll-muziek ten gehore en is in de Axarquía-regio vooral bekend vanwege zijn Neil Diamond Tributes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s