Herinrichting Calle Córdoba aan einde deze zomer

NERJA – De herinrichtings-werkzaamheden aan de Calle Córdoba in Nerja beginnen aan het einde van deze zomer. Dit stelt de gemeente Nerja, nadat twee bedrijven zich hebben gemeld gedurende de aanbestedingsprocedure. Hieruit wordt de komende dagen één bedrijf geselecteerd voor de werkzaamheden aan de renovatie van deze straat (tegenover de atletiekbaan aan de andere kant van de N-340). Voor de herinrichting is een budget vrijgemaakt van ruim 245.000 euro.

Hiervan wordt twee ton gefinancierd door de Diputación Provincial (Provinciale Staten, red.), de rest komt voor rekening van de gemeente Nerja. Voor de werken is een uitvoeringstermijn van vier maanden uitgetrokken. Daarbij wordt onder meer de electriciteits- en watervoorziening vernieuwd, de openbare verlichting aangepakt, nieuwe bestrating aangelegd, gewerkt aan een verbetering van de telecommunicatie, parkeerplaatsen gecreëerd en het verkeersmeubilair gerepareerd en/of vervangen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s