Dansshow Tierra Lorca in stadspark El Majuelo van Almuñécar

ALMUNECAR – De danser Augustín Barajes voert vrijdag 27 augustus zijn dansshow ´Tierra Lorca´ op in het stadspark El Majuelo van de kustplaats Almuñécar, een kleine vijftien kilometer boven Nerja gelegen.

Tijdens de show, die om circa 22.00 uur begint, wordt Barajes muzikaal ondersteund door de gitarist José Fernández, Alberto Raya (piano en accordeon) en de vocalisten Manuel Heredia en Marta La Niña. Tickets zijn te koop bij het Oficina de Turismo van Almuñécar en (vanaf een uur voor aanvang .van de show) bij de kassa´s aan de entree van het park El Majuelo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s