Flamencospektakel in Centro Cultural Villa de Nerja

NERJA – De zevende editie van het Bienal de Flamenco de la Diputación de Málaga is zaterdag 4 september in Nerja te zien in het theater Centro Cultural Villa de Nerja. Daarin staat een optreden van de danseres Ana Almagro met haar show ´Un baile en el puerto´ centraal.

De show begint om 20.00 uur, toegangskaarten kosten vijftien euro per stuk en zijn vooraf te reserveren via de website mientrada.net óf te bestellen (vanaf twee uur vóór de voorstelling) aan de kassa´s van het Centro Cultural aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s