Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De returns in de play-offs voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel PSV, Feyenoord, AZ als Vitesse te volgen.

In de jacht op een ticket voor de lucratieve Champions League neemt PSV het dinsdagavond 24 augustus vanaf 21.00 uur in Eindhoven op tegen de Portugese grootmacht Benfica. Die club won vorige week het eerste onderlinge duel in eigen huis met 2-1.

Voor Feyenoord liggen de kansen beduidend beter. De Rotterdammers werken donderdag 26 augustus in Zweden de return af tegen Elfsborg in de voorrondes van de nieuwe Conference League nadat de eerste wedstrijd in Rotterdam simpel met 5-0 werd gewonnen. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Vitesse treedt donderdag in diezelfde voorronde in Arnhem (aftrap eveneens om 19.00 uur) aan voor de return tegen het Belgische Anderlecht, nadat het eerste onderlinge duel in een waar spektakelstuk en een 3-3 eindstand resulteerde.

AZ speelt donderdagavond vanaf 20.15 uur in Alkmaar tegen het Schotse Celtic voor een plaats in de Europa League, nadat de eerste wedstrijd in Glasgow met 2-0 werd verloren. De wedstrijden zijn bij El Fuego te volgen via diverse grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s