Málaga CF in slotfase naast UD Ibiza

IBIZA – Met een late treffer (drie minuten voor tijd) heeft voetbalclub Málaga CF zondagavond 22 augustus alsnog één punt overgehouden aan het competitieduel met UD Ibiza. De thuisclub, die dit jaar debuteert in de Segunda División, stond halverwege de tweede helft nog op een riante 2-0 voorsprong maar zag de Andalusische tegenstander alsnog een 2-2 gelijkspel uit het vuur slepen.

De Pool Mateusz Bogusz zette zijn club, die pas in 2015 werd opgericht en de licentie overnam van het failliet verklaarde SE Eivissa, na negentien minuten op een 1-0 voorsprong. Na een kwartier spelen in de tweede helft verdubbelde Bogusz de marge, twee minuten later deed José Luis Muñoz voor Málaga wat terug; 2-1. Vlak voor tijd redde Roberto Fernández met zijn treffer een punt voor Málaga.

Voor de Andalusische club betekende dit resultaat de tweede puntendeling in evenzovele competitieduels. In de derde speelronde neemt Málaga CF het vrijdagavond 27 augustus in het eigen La Rosaleda-stadion (aanvang 22.00 uur) op tegen Alcorcón, dat beide voorgaande duels verloor en onderaan de ranglijst bungelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s