Concert band ‘One for my baby’ in Parque El Majuelo van Almuñécar

ALMUNECAR – De uit acht muzikanten bestaande band ‘One for my Baby’ van de Belgische zanger Dirk Van Halewyck verzorgt woensdagavond 25 augustus een mini-concert in het Parque El Majuelo van de kustplaats. De band brengt naast eigen werk van de CD ‘Life is like’ vooral jazz-, funk- en fusioncovers ten gehore.

Het concert begint rond de klok van 22.30 uur en duurt tot circa middernacht. Entreebewijzen kosten 15 euro per persoon op de avond zelf en 12 euro in de voorverkoop. Deze zijn te reserveren bij het Oficina de Turismo in het Palacete de Najarra aan de Avenida Europa in Almuñécar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s