Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de tweede speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De tweede competitieronde wordt vrijdagavond (20.00 uur) in Nijmegen geopend met de wedstrijd tussen NEC en PEC Zwolle. PSV ontvangt zaterdagavond 21 augustus (20.00 uur) in Eindhoven het Friese SC Cambuur, titelverdediger Ajax gaat zondag 22 augustus op bezoek in Enschede bij FC Twente (aanvang 12.15 uur). Feyenoord neemt het zondag vanaf 14.30 uur in de Rotterdamse Kuip op tegen promovendus Go Ahead Eagles uit Deventer.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 22 augustus (aftrap 17.00 uur) een uitwedstrijd tegen UD Ibiza in de Segunda División. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF zaterdagavond 21 augustus (aanvang 19.30 uur) in actie voor een thuiswedstrijd tegen Valencia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s