Nerja krijgt ´eigen´ golftoernooi

NERJA – Op de terreinen van de Baviera Golf-club in Caleta de Vélez wordt in september de eerste editie van het Torneo de Golf Nerja Costa del Sol Oriental-Axarquía afgewerkt. De opbrengsten van het toernooi komen ten goede aan de stichting AECC (Asociación Española Contra el Cáncer), de organisatie is in handen van de gemeenten Nerja en Frigiliana.

Het toernooi wordt afgewerkt op zaterdag 18 september en begint om 08.30 uur ´s ochtends. Registreren kan via de website https://www.nextcaddy.com/tour/39708 . De inschrijvingskosten bedragen 35 euro voor leden van de golfclub en 50 euro voor niet-leden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s