Handbaltoernooi in Frigiliana

FRIGILIANA – In het Pabellón Municipal Villa de Frigiliana wordt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus de eerste uitgave van het Costa del Sol-handbaltoernooi afgewerkt. Aan het evenement doen drie ploegen mee: Costa del Sol Málaga, CBM Elche Visitelche.com en CBM Morvedre.

Het toernooi begint op vrijdagavond 20 augustus om 18.30 uur met het duel tussen de ploegen van Málaga en Elche, een dag later staat vanaf 18.00 uur het treffen tussen Elche en Morvedre op het programma.Het drieluik wordt afgesloten op zondagochtend 22 augustus met de wedstrijd tussen Málaga en Morvedre (aanvang 11.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s