Festival Noches en El Castillo in La Herradura

LA HERRADURA – De vierde editie van het jaarlijkse Festival Noches en El Castillo de Herradura wordt van donderdag 19 tot en met zondag 22 augustus gevierd in de kustplaats La Herradura, zo´n vijftien kilometer boven Nerja gelegen.

Daarbij zijn, in de tuinen van het kasteel van La Herradura, op vier avonden muzikale optredens bij te wonen die allen om 22.00 uur beginnen. De opening is op donderdagavond 19 augustus voor La Blues Band uit Granada, een dag later zorgt de flamencozanger Pitingo voor de muzikale klanken. De rockgroep Celtas Cortas neemt op zaterdag 21 augustus de derde avond voor zijn rekening, de afsluiting is op zondag 22 augustus voor de komische act van JL Vasquero en Pepe Céspedes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s