Málaga CF en Granada CF beginnen nieuwe voetbalcompetities met puntendelingen

MALAGA/GRANADA – Zowel Málaga CF als Granada CF is de nieuwe Spaanse voetbalcompetitie maandag 16 augustus begonnen met een doelpuntloos gelijkspel. Málaga kwam in de openingsronde van de Segunda División op eigen veld niet langs opponent Mirandés, Granada bleek in de eerste ronde van de Primera División niet bij machte om de uitwedstrijd tegen Villareal in winst om te zetten.

In dat laatste duel eindigde de thuisclub met tien spelers, nadat de Argentijnse verdediger Juan Foyth acht minuten voor tijd zijn tweede gele kaart van de avond kreeg en met rood moest vertrekken. In de resterende speeltijd zag Granada geen kans voordeel te halen uit de numerieke overmacht.

Málaga CF had in het eigen stadion La Rosaleda de handen vol aan het bezoekende Mirandés, dat een licht veldoverwicht had. De Andalusische club ontsnapte in de slotminuut aan een nederlaag, toen een treffer van de Fransman Haissem Hassan voor de bezoekers werd afgekeurd.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s