Corona-incidentiecijfer daalt in Nerja

NERJA – Het Corona-incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) is in Nerja het afgelopen weekeinde verder teruggelopen. Waar dit cijfer halverwege vorige week nog op 827,7 stond (de week daarvoor zelfs op een alarmerende 1002,6) is het volgens de gegevens van de lokale gezondheidsdiensten op dinsdagochtend 17 augustus teruggelopen naar 529,7.

Sinds afgelopen vrijdag (13 augustus) kwamen er in Nerja tien gevallen bij, terwijl in dezelfde tijdspanne vijftien mensen volledig genezen werden verklaard. Het totaal aan geconstateerde Corona-besmettingen in Nerja staat nu, sinds het begin van de pandemie vorig jaar, op 1.096. Hiervan zijn 753 gevallen inmiddels genezen verklaard, twaalf mensen zijn binnen de gemeente Nerja gedurende de pandemie overleden aan de gevolgen van het Covid 19-virus. In de momenteel geldende veiligheidsmaatregelen komt vooralsnog geen verandering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s