Champions League-voorrondeduel Benfica-PSV in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels in de voorrondes van de Champions League en Europa zijn deze week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het Eindhovense PSV speelt woensdagavond 18 augustus vanaf 21.00 uur een uitwedstrijd tegen het Portugese Benfica, de return in Eindhoven staat dinsdagavond 24 augustus (21.00 uur) op het programma. AZ neemt het in de play-offs voor de Europa League woensdagavond (vanaf 20.45 uur) in Schotland op tegen Celtic. Op donderdag 26 augustus (20.15 uur) volgt dan de return in Alkmaar. Ook andere duels uit de voorrondes zijn (veelal op verzoek) deze week te zien bij El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s