Competitieduels Málaga CF en Granada CF in Nerja te zien bij bar El Fuego

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF opent maandagavond 16 augustus de voetbalcompetitie in de Segunda División met met een thuiswedstrijd tegen Mirandés. De wedstrijd in het La Rosaleda-stadion begint om 20.00 uur en is in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Daar is om dezelfde tijd ook de seizoenopening van Granada CF te zien op het hoogste Spaanse voetbalplatform, de Primera División. Granada opent het voetbalseizoen 2021/2022 maandagavond om 20.00 uur met een uitwedstrijd bij en tegen Villareal. De wedstrijden zijn bij El Fuego te volgen via diverse grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s