Hitte rond Nerja neemt volgende week iets af

NERJA – De huidige hitte rond Nerja, met gemiddelde dagtemperaturen rond de 35 graden Celsius, neemt vanaf maandag 16 augustus iets af. Dit voorspellen de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología), die de gemiddelde dagtemperaturen volgende week zien zakken onder de grens van dertig graden.

Tot en met maandag blijft het warm en relatief benauwd aan de Costa del Sol met veel bewolking en temperaturen ruim boven de dertig graden Celsius. Met ingang van dinsdag zakt het kwik tot waarden rond de 28 graden Celsius, de wind blijft zwak tot matig terwijl de bewolking naar verwachting tot en met woensdag aanhoudt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s