Expositie werken Irina Barkovskaya in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja is van vrijdag 13 augustus tot en met vrijdag 27 augustus een nieuwe expositie te bezoeken. Te zien zijn daarbij werken van de Witrussische kunstenares Irina Barkovskya.

De expositie, onder de titel ´Enamorada´, is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur. De Sala Municipal de Exposiones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten) 14, even boven het postkantoor in het centrum van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s