Strijd om Johan Cruijff-schaal tussen Ajax en PSV in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De strijd om de 25ste editie van de Johan Cruijff-schaal, voorheen bekend als de Nederlandse SuperCup, is zaterdag 7 augustus vanaf 20.00 uur rechtstreeks te volgen bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het voetbalduel, traditioneel tussen de winnaar van de afgelopen eredivisiecompetitie en de nationale bekerwinnaar, gaat dit jaar tussen Ajax en PSV. Het duel wordt afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA van Amsterdam.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s