´We Love Nerja-markt´ uitgesteld

NERJA – De maandelijkse ´We Love Nerja´-kunst- en antiekmarkt op het Plaza d´España van Nerja, welke stond geprogrammeerd voor zondag 8 augustus, gaat niet door. De gemeente Nerja heeft deze week besloten dat het houden van de maandelijkse markt niet verantwoord is in combinatie met de recente stijgingen van het aantal Corona-besmettingen in Nerja.

De verantwoordelijk wethouder Javier López geeft daarbij in een persbericht aan dat de gemeente ´gezien de huidige situatie ronde het Covid-19 virus geen onnodige risico´s wil lopen´. Ook stelt López dat, zodra de omstandigheden het weer toelaten, de maandelijkse markt weer wordt hervat.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s