Vernieuwing verlichting in deel centrum van Nerja

NERJA – Voor de vernieuwing én verbetering van de verlichting in Nerja van zowel het Balcón de Europa, de El Salvador-kerk als de onderdoorgang van het gemeentehuis (de verbinding van het Balcón de Europa met het Plaza d´España) heeft de gemeente Nerja een budget uitgetrokken van ruim een ton.

..De vernieuwingen hebben tot doel het toeristische en historische hart van onze stad te versterken en daarnaast een grotere energie-efficiëntie in de openbare verlichting te bereiken¨, verduidelijkt burgemeester José-Alberto Armijo in een verklaring. Een deel van de kosten wordt betaald uit een subsidie van de Junta de Andalucía, zo´n 40.000 euro komt uit eigen middelen van de gemeente Nerja.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s