Inschrijving Trofeo Marcha Villa de Nerja geopend

NERJA – De lokale atletiekvereniging Nerja Atletismo heeft de inschrijvingen voor de jaarlijkse hardloopevenementen rond het Feria de Nerja (jaarlijks begin oktober) geopend. Dit ondanks het gegeven dat, in verband met de huidige ontwikkelingen rond het Covid 19-virus, nog niet bekend is óf zowel deze jaarlijkse kermis als de omlijstende hardloopwedstrijden in Nerja dit jaar doorgang kunnen vinden..

Naast de traditionele hardloopwedstrijd Carrera Urbana Feria de Nerja (64ste editie, start op zondag 3 oktober om 10.00 uur) wordt die dag ook de 36ste editie van de Trofeo Marcha Villa de Nerja, een (snel)wandelevenement, betwist in Nerja. Beide evenementen staan in het kader van het jaarlijkse Féria de Nerja.

De Trofeo Marcha Villa de Nerja begint zondag 3 oktober om 11.45 uur. De start en aankomst voor beide evenementen ligt op het Plaza d’España. De organisatie is in handen van de lokale atletiekclub Nerja Atletismo. Informatie en inschrijfformulieren zijn te vinden op de website https://atletismofaa.es/index.php/calendario-y-resultados/eventodetalle/3444/-/64-carrera-urbana-feria-de-nerja?fbclid=IwAR1BKHevoQv9QO8ciMI0qI5tzCk9ARcM5D_TW6nZ-SRdAgyfIGmw4EMPMVw .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s