Warmte rond Nerja neemt iets af de komende dagen

NERJA – De hitte rond Nerja, met gemiddelde dagtemperaturen van ruim boven de dertig graden Celsius, neemt dit weekeinde iets af. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten voor zondag 1 augustus en het begin van de volgende week een aantal dagen van gemiddelde waarden van circa 25 graden Celsius, daarna schiet het kwik wederom omhoog.

Voor vrijdag 30 en zaterdag 31 juli voorzien de weerkundigen gemiddelde temperaturen van 31 graden Celsius, op zondag loopt dit in de huidige voorspellingen terug tot 26 graden. Ook de dagen daarna worden dergelijke temperaturen verwacht, vanaf donderdag 5 augustus wordt in de weersverwachtingen de dertig graden-grens weer overschreden qua gemiddelde dagtemperatuur.

De komende dagen is er sprake van relatief veel bewolking. De wind laat het, met uitzondering van zaterdag 31 juli, volgens de meteorologen van Aemet vrijwel afweten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s