Aardschokken in Middellandse Zee voelbaar in kustplaatsen

NERJA – Een korte serie aardschokken was vrijdagochtend 30 juli voelbaar aan de Costa del Sol. De schokken deden zich voor binnen een tijdspanne van drie kwartier vanaf 08.35 uur, het episch centrum lag in de Middellandse Zee voor de Afrikaanse kust.

De schok kende een maximale meting van 4,0 op de schaal van Richter en was in Nerja licht voelbaar. Ook vanuit Almuñécar, Torremolinos, Vélez-Málaga en Torre del Mar kwamen er bij de alarmcentrales meldingen binnen van mensen die een schok hadden gevoeld. Persoonlijk ongelukken deden zich voor zover bekend niet voor, ook is er tot dusver geen melding gemaakt van materiële schade aan de Costa del Sol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s